Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okan Buruk’tan Öğrencilerine Uyarı !

Trendyol Süper Lig’de 21 Eylül Cumartesi günü Fenerbahçe’ye konuk olacak Galatasaray’da tüm planlar galibiyet üzerine yapılıyor.

Trendyol Süper Lig'de 21

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Galatasaray’lı futbolculara Fenerbahçe derbisi öncesi provokasyonlara uyulmamasını ve sakin olmalarını vurguladı. Gaziantep mücadelesi sonrası “Geçen seneki maç zevksiz ve kalitesiz geçmişti, 0-0’lık maç. Saha içerisi olayların, hakemlerin konuşulmadığı, futbolun ve oyuncularımızın konuşulduğu bir oyun ortaya çıkartmak istiyoruz. Hedefimiz orada kazanmak” şeklinde konuşan Okan Buruk’un, derbide ‘önde baskı’ planı yaptığı öğrenildi.

Okan Buruk, öğrencilerine, “Önde baskı kurup erken gol ile oyunu koparalım. Sonuçta lideriz ve kazanırsak müthiş bir avantaj elde ederiz. Hem puan farkı artar hem de psikolojik üstünlük elde ederiz.” dediği ifade edildi.

“PROVOKASYONLARA GELMEYİN”

Okan Buruk futbolcularını uyararak, “Son iki senedir olduğu gibi yine kazanmak için Fenerbahçe maçına gideceğiz. Derbide sakin olmamız gerekiyor, provokasyonlara uymamız gerekiyor. futbol içinde kalıp kazanmaya odaklanacağız. Tüm takım bunlara dikkat ederse 3 puan alır ve zaferle döneriz.” ifadelerini kullandı.