Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

120 Bin TL’lik Telefon Nöbeti! Geceden Kuyruğa Girdiler

Dünyaca ünlü telefon markası İPhone’un yeni modeli, 65 bin TL’den başlayan fiyatlarla Üsküdar ve Kadıköy’deki mağazalarda raflardaki yerini aldı. Akşam saatlerinden itibaren, teknoloji meraklıları mağaza önlerinde uzun kuyruklar oluşturarak yeni ürünü edinmek beklemeye başladı.

Dünyaca ünlü telefon markası

İPhone’nin merakla beklenen yeni modali, Üsküdar’da bulunan bir alışveriş merkezinde ve Kadıköy’deki mağazasında, saat 07.00’da satışa sunuldu. İstanbul’un çeşitli ilçelerinden gelerek, akşam saatlerinden itibaren mağaza önünde sıraya girmeye başlayan vatandaşlar, uzun kuruklar oluşturdu. Telefonun güncel fiyatı ise 65 bin TL^den başlayarak, 120 bin TL’ ye kadar çıkıyor.

“HERSENE AYNI BU SIRAYI YAŞIYORUZ”

Yeni çıkan modale bir an önce sahip olmak istediğini belirten Ali Zam, “16 Pro Max çıktı, bugün 20 Eylül onu almaya geldik. 179’uncu sıradayım, yapay zeka özelliğiyle tanışmaya geldik. Her sene 20 Eylül, 23 Eylül, 24 Eylül’de aynı bu sırayı yaşıyoruz. Ben Zeytinburnu’nda oturuyorum, Zeytinburnu’ndan buraya gece saat 23.30’dan beri sıradayım burada.” dedi.