Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray’da Seçim Çağrısı ! “Dursun Özbek Güven Tazele”

Galatasaray’da gerçekleşen olağanüstü divan kurulu toplantısında, kombine bilet satışlarındaki usulsüzlük iddiaları tartışıldı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’e güven tazeleme çağrısı yapıldı.

Galatasaray'da gerçekleşen olağanüstü divan

Galatasaray Kulübü’nde dün olağanüstü divan kurulu toplantısı gerçekleşti. RAMS Park’taki Özhan Canaydın Konferans Salonu’nda Aykutalp Derkan başkanlığında saat 17.00’de başlayan Kulüp Başkanı Durusn Özbek ile yönetim ve divan kurulu üyeleri katıldı. Basına kapalı yapılan toplantıda sezonluk kombine bilet satışı ve devir işlemleri konusunda iddia edilen usulsüzlükler görüşüldü.

Ses ve görüntü kaydı yapılmaması için üyelerin toplantıya cep telefonları ile katılmasına izin verilmedi.

SAVCILAR DEVREYE GİRDİ

Sözcü, geç saatlere kadar süren, sert tartışmaların yaşandığı toplantının perde arkasına ulaştı.

Toplantıdaki üyelerin Başkan Durusun Özbek’e “Seçime git, güven tazele. Yöneticiler bu işten kazanç sağlamıyor ama ortada çok net bir savsaklama durumu var” çağrısını yaptığı öğrenildi.

“BELGELERİ SAVCILIĞA VERECEĞİM”

Gündeme gelen iddiaların aydınlatılması için devletin devereye girmesi gerektiğini belirten üyelerden Fatih Altaylı’nın “Elimdeki bilgi ve belgeleri savcıya vereceğim. Çünkü delil karartılabilir”. Rezan Epözdemir’in de “Konuyla ilgili şikayette bulunacağız” dediği bildirildi.