Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş’ta Muçi Piyangosu: 15 Milyon Euroluk Teklif !

Süper Lig devi Beşiktaş’ta forma giyen ernest Muçi’ye İngiltere ve suudi arabistan’dan teklifler olduğu ve transferin gerçekleşmesi halinde siyah beyazlıların kasasına 15 milyon euro girebileceği iddia edildi.

Süper Lig devi Beşiktaş'ta

Beşiktaş’ın Hollandalı teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst’un ilk 11’de düşünmediği Ernest Muçi’ye İngiltere ve Suudi arabistan’dan transfer teklifleri geldiği iddia edildi.

Sabah Gazetesi’nin haberine göre; Aston Villa’nın, Ernest Muçi için Beşiktaş’ın kapısını çalmaya hazırlandığını belirtildi. İngiliz ekibinin bu transferi 15 nilyon Euro maliyetle tamamlamayı hedeflendiği belirtildi.

Deneyimli futbolcu, Legia Varşova forması giyerken Konferans Ligi’nde Aston Villa’ya iki maçta 3 gol atmayı başarmıştı. İngiliz ekibinin Muçi’ye ilgisi o günden beri devam ediyor.

23 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusuna, Suudi arabistan Ligi’nden de teklif geldiği öğrenildi. Hem Beşiktaş’ın hem de Muçi’nin teklifleri değerlendirildi, birkaç gün içinde bu konuda önemli gelişmelerin yaşanabileceği kaydedildi.

Geride bıraktığımız sezonun devre arasında Beşiktaş’ın Legia Varşova’dan 10 milyon Euro’ya satın aldığı Ernest Muçi, Beşiktaş formasıyla toplamda 17 maça çıktı ve bu maçlarda 4 kez fileleri havalandırdı.