Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İşte Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi’nde Muhtemel Rakipleri !

UEFA Şampiyonlar Ligi elem turunda Lille elenen temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’ne geçiş yaptı ve kura çekimine ikinci torbadan katılacak. Peki temsilcimiz Fenerbahçe’nin muhtemel rakipleri arasında hangi takımlar var? İşte ayrıntılar…

UEFA Şampiyonlar Ligi elem

Fransa Ligue 1 ekeiplerinden Lille elenerek UEFA Şampiyonlar Ligi’ne veda eden Fenerbahçe, bukez yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek.

UEFA organizasyonlarında bu sezon yeni formata geçiliyor. Kupa’da 2’de 26 takımlı Lig olacak. Ancak katılan takım toplamda 8 maça çıkacak.

Temsilcimiz Fenerbahçe, kuraya 2. torbadan katılsa da artık bunun da çok önemi kalmadı. Çünkü her ekip, kendi torbası da dahil olmak üzere her torbadan 2’şer rakiple eşleşip 4’ü içeride ve 4’ü deplasmanda olmak üzere 8 karşılama oynayacak. Ligi ilk 8’de bitiren takımlar son 16 turuna, 9 ile 24, sıra arasındaki ekipler ise birbirleriyle eşlecekleri Play-Off turuna katılacak.

Fanatik Gazetesi’nin haberine göre; Henüz Avrupa Ligi’nde eleme saşaması devam ediyor ama ancak Fenerbahçe’nin muhtemel rakiplerinden bazıları belli oldı.

Fenerbahçe eteknik direktörü Jose Mourinho’nun bir dönem görev yaptığı 4 kulüp; Porto, Machester United, Tottenham ve Roma, Fenerbahçe ile eşleşebilir Ayrıca Frankfurt, Sociedad, Lyon, Olympiakos, Atletico Bilbao ve Nice gibi takımlar da Fenerbahçe’nin muhtemel rakipleri arasında yer alıyor.