Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muçi, Rafa Silva’nın Gölgesinde Kaldı !

Süper lig devi Beşiktaş’ın yeni transferi Rafa Silva, son oynanan hazırlık maçları ve Süper Kupa’daki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Muçi’yi gölgede bırakarak 10 numara pozisyonunda formayı kaptı.

Süper lig devi Beşiktaş'ın

Beşiktaş, yeni sezon için Portekiz ekibi Benfica’dan kadrosuna kattığı Rafa Silva hem hazırlık maçları hem de Turkcell Süper Kupa karşılaşmasında ortaya koyduğu futbolla yeteneklerini gözler önüne serdi.

Gösterdiği başarılı performansıyla taraftarın büyük alkışını toplayan Portekizli yıldız, Ernest Muçi’yi de gölgesinde bıraktı.

Avrupa Futbol Şampiyonası EURO 2024’te Arnavutluk Milli Takımı’nda görev yapan ve bu nedenle gecikmeli olarak Beşiktaş kampına katılan Muçi orta sahada formasını Rafa Silva’ya kaptırdı. 23 yaşındaki Arnavut futbolcu Galatasaray’ı 5-0 yendikleri Turkcell Süper Kupa maçında yedek soyunurken hiç süre almadı.

Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Giovanni van Bronchorst’un geride bıraktığımız ocak aynda Legia Varşova’dan 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında jtransfer edilen Muçi’yi beğenmediği ancak 10 numara pozisyonunda tercihini Rafa Silva’dan yana kullandığı aktarıldı. Hollandalı hocanın ilerleyen günlerde Muçi’yi hem orta alanda hem de ihtiyaç halinde kanatlarda kullanmayı düşündüğü belirtildi.