Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKP’den Instagram Açıklaması !

Katıldığı canlı yayında gündeme

Katıldığı canlı yayında gündeme dair soruları yanıtlayan AKP Genel Başkanvekili Efkan Ala, Instagram ve Roblox’a gelen erişim yasağına ilişkin, “Biz, böyle bir iletişim devriminin olduğu çağda bunları kısıtlayarak yola devam etmeyi arzu eden bir iktidar değiliz. Ben kısa zamanda netice alacağını düşünüyorum.” dedi.

Son zamanalarda Türkiye’de getirilen erişim engeline tepkiler devam ederken, AKP Genel Başkanvekili Efkan Ala konu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Canlı yayında kendisine sorulan soruları yanıtlayan ve gündemdeki olayları değerlendiren Ala, Instagram yasağına ilişkin, “Görüşmelerin devam ettiğini ve kısa sürede netice alınacağını” dile getirdi.

NTV’nin haberine göre Efkan Ala, Instagram erişim engeli hakkında şu ifadeleri kullandı;

“Türkiye’nin hassasiyetleri var. Biz burada özgürlüklerin garantisi olarak yürüyoruz. Birisi özgürlükleri ksıtlıyor. İnsanların yaptığı paylaşımları kaldırıyor. Özgürlüklere müdahale ettikleri için Türkiye burada vaziyet aldı. Türkiye burada özgürlükleri kısıtlamak için değil, özgürlükleri genişletmek için bu görüşmeleri yapıyor. Vatandaşlarımızdan sabır rica ediyorum. Biz, muhattaplarımızın Türkiye’nin hassaiyetlerini dikkate alan adımları atsın diye uğraşıyoruz.

Diğerlerinde ise çocukaları korumaya yönelik. Bu alanı birlikte yönetmeliyiz. Biz, böyle bir iletişim devriminin olduğu çağda bunları kısıtlayarak yola devam etmeye arzu eden bir iktidar değliz.

Ben kısa zamanda netice lacağını düşünüyorum.”