Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Levent Tüzmen; “Okan Buruk’un Üzerine Oyun Oynuyorlar”

LEVENT TÜZMEN’DEN DEĞERLENDİRME Spor

LEVENT TÜZMEN’DEN DEĞERLENDİRME

Spor yorumcusu Levent Tüzmen, Süper Lig devi Galatasaray’ın gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. İşte Levent Tüzmen’in yorumları…

“BÖYLE PAZARLIK OLUR MU?”

“Zaha efendi, okan Buruk’a ilk 11 başlamazsam konsantre olamıyorum’ demiş. Böyle pazarlık olur mu ya? Bazı oyuncu ilk 11 oynar, bazıları sonradan gerer oyuna. Kasımpaşa maçı sonradan girdin, penaltı yarattın. Oyuncu takım içerisinde kendi cumhuriyetini bu kadar ilan edmez.”

“OKAN BURUK ÜZERİNDE OYUN OYNANIYOR”

“Okan Buruk üzerine de bir takım oyunlar oynanıyor gönderilme konusunda. Akıllı olun Galatasaray camiası. Bu algıların peşine takılmayın. Sosyal medya hesaplarınızı kapatın, kendi işinize bakın. Sosyal medya mı yönetiyor sizi?”

“OPERASYONLARA PRİM TANINMAMALI”

“Geçen sene bu farklı yıldızları, zor olan oyuncuları yönetip 2 yıl üst üste şampiyon olan takımın teknik direktörü Okan Buruk değil miydi? Şimdi mi tıkaka oldu Okan Buruk? Eleştireceğiz, hata yaptığını söyleyeceğiz ama sezonun sonuna geldiğimiz zaman üst üste iki sezon şampiyon olmuş Okan Buruk var. Teknik direktörlük üzerine oynanan oyunlar. Bu altı operasyonlara prim tanımamak lazım?”