Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe’nin İlkay Gündoğan İçin Yaptığı Teklifi Açıkladılar!

Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho’nun, Barcelona’nın yıldız oyuncusu İlkay Gündoğan’ı kadrosunda görmeyi istediği ileri sürüldü. Barselona’nın yerel basını, sarı-lacivertli takımın, İlkay için yaptığı transfer teklifinin detaylarını açıkladı.

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü teknik

/FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ

 

Yeni sezon için transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe’nin, sürekli Galatasaray ile adı anılan Barcelona’nın orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan için temaslara başladığı ileri sürüldü.

La Liga devi Barcelona’da yayın yapan El Nacional’in haberine göre; Fenerbahçe’nin teknik direktörü Jose Mourinho, Barselona’nın Finansal Fair Play kapsamında oyuncu satışı ihtiyacı duymasından faydalanarak İlkay’ı kadrosuna katmak istiyor.

Katalan ekibinde ilk yılında başarılı bir performans sergilen Türk asıllı Alman futbolcuun, birkaç ay sonra 34 yaşına gireceği ve mevkisinde alternatifi bulunmasından dolayı satılabileceği vurgulandı.

Öte yandan haberin detayında, deneyimli oyuncunun birkaç takım arkdaşıyla kötü bir ilişkisinin olduğu iddia edilerek, “Başkan Laporta ve Sportif Direktör Deco soyunma odasındaki yangını önlemek için müdahale etmek zorunda kaldı. Alman Milli futbolcunun bu davranışından dolayı büyük bir hayal kırıklığına uğradılar.” yorumu yapıldı.

Böylesi bir atmosferde devreye giren Fenerbahçe’nin İlkay Gündoğan’ı bünyesine katmak için Barcelona ile anlaşmayı umduğunu belirtildi ve sarı-lacivertlilerin Katalan kulübüne 20 milyon euro bonservis bedeli teklif ettiği ileri sürüldü.

Ancak Laporta ve Deco’nun, bir sezon önce bonservis bedeli ödenmeden takıma katılan yıldız oyuncudan daha fazla para kazanmayı umduğu belirtildi.

Suudi Arabistan’dan da talipleri olan İlkay Gündoğan için Fenerbahçe’nin teklifinin nerdeyse iki katını ödeyecek takımlar olduğu iddia edildi.