Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okan Buruk, Zaha’nın Biletini Kesti !

Süper Lig devi Galatasaray’da Zaha krizi yaşandı. Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, “Taktiğimi yanlış anlattı” dediği yıldızı artık istemediği ve Fildişili oyuncunun da ayrılmaya sıcak baktığı belirlendi.

Süper Lig devi Galatasaray'da

Galatasaray’ın, Beşiktaş ile oynadığı ve mücadelenin 5-0 kaybedildiği Süper Kupa Finali’nde 75. dakikada skor 2-0’ken oyuna giren sarı-kırmızılı takımın Fildişili oyuncusu Wilfried Zaha ili alakalı flaş gelişmeler yaşandı. Okan Buruk, “Zaha taktiğimi oyunculara yanlış anlattı” derken, yıldız futbolcu ise bu açıklamadan sonra kendisine ait sosyal medya hesabındaki profil fotoğrafını değiştirdi ve kararttı.

GALATASARAY’DA BİLET KESİLDİ

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk’un oyuncuyu artık kadroda istemediği, Zaha’nın da yola devam etmeme yönünde bir karar aldığı öğrenildi. İngiltere’den çeşitli takımların ilgisinde bukunan Zaha’nın yakın zamanda ayrılmasının sürpriz olmayacağı gelen haberler arasında yer aldı. Galatasaray’la 2026’ya kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki deneyimli futbolcu, Galatasaray’da bugüne kadar 43 maçta forma giyerken, 10 gol ve 5 de asistlik performans sağladı.

EN ÇOK KAZANANLARDAN

Toplamda 2 milyon 330 bin euro imza ücreti ödenen Wilfried Zaha, Galatasaray’da bir sezon için 4 milyon 350 bin euro kazanıyor. Zaha, sarı-kırmızılı takım da en çok kazanan oyuncularından biri.