Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram Ne Zaman Açılacak?

En popüler sosyal medya

En popüler sosyal medya platformu olan Instagram’ın ne zaman açılacağıyla ilgili tarih araştırmaları, sosyal medya kullanıcıları tarafından araştırılmaya devam ediyor. Popüler fotoğraf hve video paylaşım platformu Instagram’ın geride bıraktığımız günün sabaı itibarıyla ülkesel çapta erişim problemi yaşamaya başladı. Sabah saatlerinden itibaren Instagram hesaplarına giriş kyapamayan pek çok kişi, bu durumun teknik mi yoksa başka bir nedenden dolayı mı olduğu merak ediliyor. Peki, Instagram çöktü mü? Instagram ne zaman düzelir? Instagram erişim engelinde son durum?

Popüler sosyal medya platformu Instagram’a ulaşım sağlanamadığı belirtiliyor. Instagram kullanıcıları sün sabah platforma erişim sağlayamadı. Konuya ilişki X (Twitter) adlı sosyal medya hesabından çok sayıda yorum yapıldı. İşte Instagramla alakalı son durum.

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından Instagram’a erişim engeli getirildi. BTK’nın site bilgileri sorgulama sayfasında ilgili karar görüldü.

BTK tarafından 2 Ağustos tarihinde ınstagram’a erişim engeli getirildi.

TK’nin site bilgileri sorgulama menüsünden Instagram’a erişim engeli kararı alındığı öğrenilirken edinilen bilgiye göre karar “katalog suçlar” olarak belirlenen düzenlemelere uymadığı için verildi.Yetkililer engelin ne zaman kaldırılacağının Instagram tutumuna bağlı olduğunu belirtiyorlar.dığına ve ne kadar süreceğinize ilişkin ise henüz bir açıklama yapılmadı.Katalog suçlar; çocuğa karşı cinsel istismar, intihara sevk etme, Atatürk’e hakaret gibi içeriklerin çıkarılması noktasında zorluğu içeriyor.

INSTAGRAM NE ZAMAN AÇIKLACAK?

Bu yaptırımın kaldırılması için bir süre belirlenmediği ve Instagram’ın tutumuna bağlı olduğu belirtiliyor.