Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray ve Beşiktaş’tan Ortak Basın Açıklaması !

Galatasaray ve Beşiktaş, dev Süper Kupa maçı öncesinde ortak basın açıklaması düzenliyor.

Galatasaray ve Beşiktaş, dev

Galatasaray ve Beşiktaş, dev Süper Kupa maçı öncesinde ortak basın açıklaması düzenliyor.

İki takımın teknik direktörleri Okan Buruk ve Giovanni van Bronckhorst ile futbolcular Fernando Muslera ile Necip Uysal açıklamalarda bulunuyor.

Fernando Msulera: “Süper Kupa’da olduğumuz için mutluyuz, bir final daha oynayacağız. Camiamız için önemli. Bir şampiyonluk yaşayarak daha yaşayarak başlamak önemli. Önemli bir rakipler oynayacağız, elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu maça iyi hazırlandık. Güzel bir final olmasını diliyorum.”

Necip Uysal: “Bizim için çok önemli bir maç. Sezona moralli girmek için kupayı kazanmak istiyoruz. Hocamız bütün talimatları verdi, iyi bir kamp dönemi geçirdik. Galatasaray’ın bütün maçlarını izledik. Kupayı almak istiyoruz.”

GİOVANNİ VAN BRONCKHORST

Giovanni van Bronckhorst: ” Beşiktaş’ta teknik direktör olarak ilk maçım. Harika bir maç. Bizim için de bir kupa kazanma ihtimali. Kazanacak motivasyonumuz var. Büyük bir maç oynayacağız, taraftarın büyük desteği olacak. Teknik direktör ve futbolcu olarak bu tip maçları kazanmak istersiniz. Güzel bir final olacak.”

Giovanni van Bronckhorst: “Başkan ve yönetim bize moral vermeye geldi. Bu bir bütünlük göstergesi. Hem bu maç, hem de sezon için güzel bir destek. Beşiktaş’ın başarısı için elimizden geldiğince çalışacağız.”

OKAN BURUK

Okan Buruk: “Önemli ve değerli kupa. İki tane çok büyük takım oynayacak ve iki takım da kazanmak istiyor. İki takımda yüzde yüz hazır değil. Ancak yüzde yüz istek bekliyoruz oyunculardan. İki tane Türkiye’nin en çok kupa kazanan takımı tekrar kupa lamak için yarışacak. Taraftarları bekliyoruz, iki takım taraftarları da güzel bir atmosfer oluşturacak. olimpiyat Stadı’nda atmosfer güzel olmaz, burada Manchester City bile kötü oynadı. Belki de en kötü maçını oynadı. Milli oyuncularımız döndü ve tam kadro hazırlandık. İnşallah bir kupa daha müzemize götürürüz.”

Okana Buruk: “Davinson Sanchez dün çalışmalara başladı. Ellias Jelert’in ufak bir ağrısı oldu, risk etmek istemedik. Lig başlayacak, Şampiyonlar Ligi elemesi var. İdmana çıkartabilirdik ama risk almak istemedik. Bir iki gün daha dilenecek ve çalışmalara başlayacak. Davinson Sanchez de iyi bir şekilde döndü. En kısa zamanda hazır olacak.”