Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Van Bronchorst’tan Süper Kupa Mesajı !

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ın deneyimli teknik direktörü Giovanni van Bronchorst, Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa öncesi, oyuncularına yapmış olduğu konuşmada, “Birbirinize söz verin ve kupayı kazanacağınıza dair inancınızı yüksek tutun” diye konuştu.

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın

Yeni takımı Beşiktaş’ın başında ilk resmi maçına Süper Kupa’da Galatasaray’a karşı çıkacak olan Giovanni van Bronckhorst, hafta boyunca yapılan çalışmalarda oyuncularının motivasyonunu yüksek tutmaya çalıştı.

Hollandalı deneyimli teknik direktör, oyuncularına yaptığı konuşmada, “Geçen sezonu kupayla kapattık, yeni sezona da kupayla başlayalım. Birbirinize söz verin ve inancınızı yüksek tutun. Taraftarları, bu kulübü seven herkesi elimizden gelenin fazlasını birbirimize destek olarak yapmalıyız. Oynadığımız futboldan da zevk almalıyız.” şeklinde konuştu.

7.KUPASINI ALMAK İSTİYOR

Hollandalı teknik adam kariyerindeki 7. kupa için takımını sahaya sürecek.  Daha önce 5 kez Hollanda’da, 1 defa da İskoçya’da mutlu sona ulaştı. İşte Hollandalı’nın kupa karnesi:

1 Hollanda Ligi şampiyonluğu, 2 Hollanda Süper Kupası, 2 Hollanda Kupası, 1 İskoçya Kupası.