Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Serdar Dursun’dan Fenerbahçe İtirafı !

Fenerbahçe’den Alanyaspor’a transfer olan Serdar Dursun, Fenerbahçe’den ayrılışı hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'den Alanyaspor'a transfer olan

Süper Lig devi Fenerbahçe’de sözleşmesi sona erdikten sonra Alanyaspor’a transfer olan deneyimli oyuncu Serdar Dursun, yeni takımında çok fazla gol atıp eski günlerine dönmeyi ve A Milli Takım’a katılmayı hedeflediğini belirtti.

Sarı-lacivertli takımla sözleşmesini uzatmayan deneyimli golcü, 1 hafta önce Alanya temsilcisiyle anlaşıp, Düzce’nin  topuk yaylasında Kaynaşlı ilçesindeki Topuk Yaylası Tesisleri’ndeki kampa katıldı. Serdar Dursun, sezon hazırlığı, yeni takımı ve hedefleriyle alakalı AA muhabirlerine değerlendirmede bulundu.

“YENİ TAKIMA ALIŞMAM LAZIM”

Yeni sezon hazırlıklarının, kendisi için 20 gün geç başladığını söyleyen Dursun, “Ben ilk defa bir sezona bu şekilde geç başlıyorum. Bu periyot benim için zordu. Yeni takımımda sisteme alışmam gerekli. Hocamız farklı sistem oynatıyor. Arkadan oyun kuran sistemle oynuyoruz.” dedi.

“BAŞKAN VE HOCA KALMAMI İSTEDİ”

Transfer sürecini değerlendiren Serdar Dursun şu ifadeleri kullandı, “Haziran ayında Fenerbahçe’yle sözleşmem bitmişti. Mario Branco ile görüşmem oldu. O bana, ‘Hoca ve başkan seni istiyor.’ dedi. Daha sonra Fenerbahçe bana teklif yolladı ama bu teklif revize edilecekti. Ardından bugün  yarın derken araya başka olaylar girdi. Ben bu süreçte bekledim. Anlaşamadık, nasip olmadı. Boşa çıkan bir futbolcu olarak teklifler geldi.” ifadelerini kullandı.

“İNŞALLAH ESKİ SERDAR’A DÖNERİM”

Son zamanlarda Alanyaspor’a iyi hocaların ve oyuncuların geldiğini belirten Serdar, “Ben de ‘Hangi takım bana uyar’ diye teklifleri değerlendirmek istedim. Çünkü 32 yaşındayım ve halan hedeflerim var. Halen A Milli Takım’da oynamak istiyorum. Bu takımla ve sistemle tekrar zirve yakalayabilirim. Fenerbahçe’ye ilk transfer olduğumda çok gol attım. Sonraki yıllarda daha az süre aldığım için az gol attım. İnşallah tekrar ilk 11 oynarım. Çok gol atıp eski Serdar’a dönemk istiyorum. Bu dönemler çok önemli. İyi başlamak istiyorum.” sözleirni sarf etti.

Serdar Dursun bu sezon daha dengeli bir lig süreci yaşamasını beklediğini aktararak şu ifadeleri kullandı.

“Geçen yıl şampiyonluk yarışı Fenerbahçe ve Galatasaray arasında geçti. Bu yıl Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir’in de zirveye oynayacağını düşünüyorum. Biz de Alanyaspor olarak bu üst kısmı zorlamak istiyoruz. Bence bu sene 8 veya 9 takım üst kısmı zorlayacak. Geçen sene 2 takımdı ama bu yıl kalite, bireysel oyuncu ve hoca durumunun biraz daha üst düzey olacağını düşünüyorum. Bu yıl Süper Lig’in daha keyifli geçeceğine inanıyorum.”