Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Justin TV – Fenerbahçe – Lugano Maçını Canlı İzleme !

UEFA Şampiyonlar Ligi’ne kalmak isteyen Fenerbahçe, 2. ön eleme turu rövanş maçında Lugano’yu konuk edecek. Sarı-lacivertli ekip ilk maçını depslamda Lugano’yu 4-3’lük skorla mağlup etmeyi başarmıştı. Mücadelede Dzeko attığı 3 golle karşılaşmaya davga vurmuştu. Jose Mourinho ve öğrencileri, her türlü galibiyet ve beraberlik durumunda tur atlayan taraf olacak. Fenerbahçe’nin muhtemel rakibi Lille olurken tüm gözler maç saatine çevrildi. Peki Fenerbahçe – Lugano maçı ne zaman? Fenerbahçe – Lugano maçı hangi kanalda? Fenerbahçe – Lugano maçı hangi kanalda? İşte detaylar…

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne kalmak

UEFA Şampiyonlar Ligi’ne kalmak isteyen Fenerbahçe, 2. ön eleme turu rövanş maçında Lugano’yu konuk edecek. Sarı-lacivertli ekip ilk maçını depslamda Lugano’yu 4-3’lük skorla mağlup etmeyi başarmıştı. Mücadelede Dzeko attığı 3 golle karşılaşmaya davga vurmuştu. Jose Mourinho ve öğrencileri, her türlü galibiyet ve beraberlik durumunda tur atlayan taraf olacak. Fenerbahçe’nin muhtemel rakibi Lille olurken tüm gözler maç saatine çevrildi. Peki Fenerbahçe – Lugano maçı ne zaman? Fenerbahçe – Lugano maçı hangi kanalda? Fenerbahçe – Lugano maçı hangi kanalda?

 

FENERBAHÇE-LUGANO MAÇINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!!!

 

FENERBAHÇE-LUGANO MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda desplasmanda 4-3 galip geldiği maçın rövanşında Lugano ekibini konuk edecek.

Mücadele bugün Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak. Bu zorlu müsabaka Exxen  ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

MUHTEMEL 11’LER

Fenerbahçe: Dominik Livakoviz, Bright Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Alexender Djiku, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Oğuz Aydın, Edin Dzeko

Lugano: Saipi, Braul-Guillard, Papadoupoulos, El Wafi, Marques, Balhaj Mahmoud, grgic, Mahou, Correia, Aliseda, Przybylko

MAÇIN HAKEMİ

Fenerbahçe – Lugano maçını İngiltere Futbol Federasyonundan Robert Jones yönetecek.

Maçın hakemi Jones’in yardımcılıklarını ise aynı ülkeden Neil Davies ve Wade Smith yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Sam Barrott olacak. Müsabaka Exxen ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

RAKİP LİLLE OLACAK

Temsilcimiz Fenerbahçe, İsviçre ekibi Lugano’yu elemesi durumunda uefa şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Fransa’nın Lille takımı ile karşı karşıya gelecek.

Turnuvada 3. eleme turu ilk maçları, 6-7 Ağustos, rövanş maçları ise 13 Ağustos tarihlerinde oynanacak.