Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rus Fenomen, Muğla’da Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Dünyayı motosikletiyle gezen ünlü

Sosyal medyada “MotoTanya” ismiyle bilinen motosiklet tutkunu Tatiana Rusozolina, Türkiye turu kapsamında geldiği Muğla’nın Milas ilçesinde kaza yaptı.

Onur Obut’un kullanmış olduğu motosiklet, Söke-Milas kara yolu Sarıçay mevkisinde Tatiana Rusozolina yönetimindeki  motosikletle çarpıştı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekibi, Rusozolina’nın kaza yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan Obut ise ambulansla Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Tatiana Rusozolina’nın cesedi incelemelerin ardından morga kaldırıldı.

BİRLİKTE POZ VERMİŞLERDİ

Diğer yandan sosyal medyada paylaştığı motor videolarıyla bilinen ve kazada yaralanan Onur Obut, 2 gün önce Tatiana Rusozolina ile sosyal medya hesabından bu kareyi paylaşmıştı.

PEKİ TATIANA RUSOZOLINA KİMDİR?

YouTube’da “Mototanya” ismiyle tanınan Tatiana Rusozolina, çektiği videolarla adını geniş kitlelere duyurdu. YouTube’da 2 milyon, Instagram’da ise 980 binden fazla takipçisi olan Rusozolina, dünyanın dört bir yanını motoruyla geziyordu.

Yolculuklarını kayda alan ünlü isim, seyahatlerinde yaşadığı zorlukları ve başa çıkma yöntemlerini takipçilerine anlatıyordu. Rusozolina’nın ani ölümü takipçilerinde şok etkisi yarattı.