Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sevilla, En-Nesyri’nin Ayrıldığını Resmen Açıkladı !

İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla, Fenerbahçe’nin transferde son aşamaya geldiği Youssef En-Neysri’nin kulüpten ayrılışının kesinleştiğini açıkladı.

İspanya La Liga ekiplerinden

/FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ

 

İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla, Fenerbahçe’nin transferde son aşamaya geldiği Faslı yıldız Youssef En-Neysri’nin kulüpten ayrılışının kesinleştiği için idmana katılmadığını açıkladı.

Sevilla’dan yapılan açıklamada, “Kulüpten ayrılışı kesinleştiği için Youssef En-Neysri bugünkü idmanda yer almadı.” denildi.

Estadio Deportivo’nun haberine göre; Süper Lig devi Fenerbahçe, En Neysri için Sevilla’ya 18 milyon euro bonservis ödeyecek. Ayrıca, 7 milyon euro da bonuslar olacak.

Faslı golcü En-Neysri, Fenerbahçe’nin teklifini kabul etti. Yıldız oyuncu Fenerbahçe ile yıllık 4 milyon euro’dan 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

EŞYALARINI TOPLADI VE VEDA ETTİ

İspanyol basınından olan Eldesmarque’de çıkan habere göre, Fenerbahçe ile 4 yıllık anlaşmaya varan Youssef En-Neysri pazartesi günü sabah erken saatlerde kulübün tesislerine gitti. Takımda idmana katılmayan Faslı oyuncunun, tesisde eşyalarını topladığı ve arkadaşlarıyla vedalaştığı iddia edildi.