Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray – Lecce Hazırlık Maçı Ne Zaman?

2024-2025 sezonunda ilk resmi mücadelesine Beşiktaş karşısında Süper Kupa mücadelesine çıkacak olan Galatasaray’da hazırlıklar devam ediyor. Geride bıraktığımız sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray, sezonu kupayla açmayı hedefliyor. Deneyimli teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Trencin karşısında oynadığı hazırlık macını 4-1 kazanmayı başardı. Galatasaray Avusturya’da yapacağı ikinci kampında İtalyan ekipelrinden Lecce ile karşı karşıya gelecel. Peki Galatasaray – Lecce maçı ne zaman? Galatasaray – Lecce maçı saat kaçta? Galatasaray – Lecce maçı hangi kanalda? İşte detaylar…

2024-2025 sezonunda ilk resmi

Süper Lig devi Galatasaray, 2024 – 2025 sezonu hazırlıklarına Avusturya’da yapacağı kampla sürdürecek. Sarı-kırmızılılar ilk iki oynadığı hazılrık maçında sahadan mağlubiyet ile ayrılmıştı. Las Linz ve Fortuna Düsseldorf’a kaybedeb Galatasaray, ilk galibiyetini Trencin karşısında aldı. Galatasaray yapacağı ikinci kamptan önce Lecce’nin ardından ise Parma ile karşı karşıya gelecek. Peki Galatasaray – Lecce maçı ne zaman? Galatasaray – Lecce maçı saat kaçta? Galatasaray – Lecce maçı hangi kanalda?

GALATASARAY – LECCE MAÇI NE ZAMAN

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray’ın 2024-2025 sezonunda ikinci hazırlık kampıda 22 Temmuz’da başlıyor. Sarı-kırmızılılar İtalyan ekiplerinden Lecce ile ikinci kampta ilk hazırlık mücadelesini oynayacak.

Galatasaray – Lecce mücadelesi 24 Temmuz Çarşamba günü saat 20.30’da başlayacak. Bu müsabaka Spor Smart ve D-Smart Go ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

SÜPER KUPA MAÇI 3 AĞUSTOS’TA OYNANACAK

2023-24 sezonunu şampiyon tamamalayan Galatasaray ve Ziirat Kupası’nı kazanan Beşiktaş ile Süper Kupa’da karşı karşıya gelecek.

Galatasaray – Beşiktaş mücadelesi Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 3 Ağustos’ta oynanacak. Galatasaray, Lecce ve Parma maçlarının ardından kampı tamamalayacak ve İstanbul’a dönüp, Süper Kupa maçının hazılrıklarını tamamlayacak.