Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş’ta Muci Giderse Hedef Talisca !

Süper Lig devi Beşiktaş,

Süper Lig devi Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Geride bıraktığımız sezonun ara transfer döneminde takıma kazandırılan Ernest Muci’yle ilgilenen kulüplerin artması sonrasında yönetim, Arnavut 10 numaranın yerine alacağı ismi Anderson Talisca olarak belirledi.

Yeni sezon için Beşiktaş, transfer döneminin hızlı takımı olmayı başardı. Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile hamleleriyle sezona damgasını vuran siyah-beyazlılar da hareketli dakikalar devam ediyor.

Geride bıraktığımız sezonun devre arasında 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında takıma kazandırılan Ernest Muci’yle ilgilenen kulüplerin her geçen gün artması sonrasında yönetim, Arnavut yızdızın yerine alacağı ismi şimdiden Anderson Talisca olarak belirledi.

AL NASSR İLE DOSTLUK

2016-18 sezonları arasında Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen ve taraftarın sevgilisi haline gelen yıldız isim için Beşiktaş, Muci’nin satışını bekliyor. Bu konuda ay sonuna doğru bir hareketlilik olması bekleniyor.

Siyah-beyazlı kulübün Başkanı Hasan Arat’ın Al Nassr kulübüyle yakın dostluğu sebebiyle Beşiktaş’ın bu transferi zorlanmadan yapabileceği düşünülüyor.

HÜSEYİN YÜCEL’DEN TALİSCA AÇIKLAMASI

Beşiktaş’ın İkinci Başkanı olan Hüseyin Yücel, Tivibuspor’da yapmış olduğu açıklamada, “Ernest Muci’ye herhangi bir teklif yok. İlgilenen kulüpler var. Gedson’a Zenit’ten teklif geldi. Son anda vazgeçtiler. Muci’nin yokluğunda Talisca gündeme gelebilir. Daha iyi isimler de gündeme gelebilir. Sadece Talisca’ya odaklanmamak gerekiyor.” dedi.