Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İbrahim Hacıosmanoğlu Harekete Geçiyor! İşte Yeni Projeler

TFF’NİN YENİ BAŞKANI HAREKETE

TFF’NİN YENİ BAŞKANI HAREKETE GEÇİYOR

Türkiye futbol Federasyonu’nda yapılan seçimde, rakibi Mehmet Büyükekşi’yi 5 oy farkıyla geçen ve TFF’nin başkanlık koltuğuna oturan İsbrahim Hacıosmanoğlu, sezona yeni değişiklerle başmaya hazırlanıyor.

İŞTE YENİ PROJELER

TFF’nin yeni seçilen Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kısa süre içerisinde tüm kulüpleri rahatlatacak açıklamaları peş peşe yapmaya hazırlanıyor. İşte Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeni seçilen Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun başkan olmadan önce dile getirdiği projeler.

1 – HAKEMLERDE İYİLEŞTİRME

Yerli hakemlerle sezona başlanacak. Yabancı VAR uygulaması kesinlikle düşünülmüyor. Hakemlerin maaşlarında ise ciddi bir oranda iyileştirme yapılacak. Gerçekleştirilecek toplantılarda hakemelrin özgüvenlerini yerine getirmek için çalışmalara başvurulacak.

2- YABANCI KURALI

Mevcuttaki 12 yabancı kuralı değiştirilecek. Bu değişiklik yapılmadan önce kulüplerin bu konudaki fikirleri alınacak. Sınırın kalkması bekleniyor. Yabancı oyunculara bazı kriterlerin de getirilmesi gündemde.

3- TARAFTARIN ARASINDA MAÇ

Dört büyük kulüplerin arasında deplasman yasağının kaldırılması için çalışmalar yapılacak. TFF yönetiminden bazı isimlerin bu maçları desplasman tribününde taraftarla birlikte izlemesi planlanıyor.

4- DİSİPLİN TALİMATI DEĞİŞECEK

Kulüp Başkanlarının açıklamalarından dolayı Disiplin Kurulu’nun verdiği para cezalarını içeren maddenin kaldırılması düşünülüyor. Bu konuda İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ekibinin bazı çalışmalar yaptığı biliniyor.

5- SORUMLU YÖNETİCİ ATANACAK

A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella ile yola devam edilecek. İtalyan çalıştırıcı ile bir görüşme yapılacak. Yönetim kurulunda yer alan Ceyhun Kazancı’nın takım konusunda bir görev alması bekleniyor. Kazancı’nın UEFA’dan sorumlu yönetici olma ihtimali de bulunuyor. (Akşam)