Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tekne Kazası Geçiren ATSO Başkanı Ali Bahar Hayatını Kaybetti

Antalya Ticaret ve Sanayi

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar, Kemer’de tekne kazası geçirdi. Düştüğü denizde teknenin pervanesine çarpan Ali Bahar, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı ve aynı zamanda  Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanlığı yapan Ali Bahar, teknede yaşadığı kaza nedeniyle ağır yaralandı.

İhbar üzerine marinaya gelen sağlık ekiplerince ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılan Bahar, tedaviye alındı.

Bahar, hastanede yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Bahar’ın kendi teknesiyle hareket halindeyken denize düştüğü ve pervaneye çarpması sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Bahar’ın cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Antalya Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Müdürlüğü ekipleri de kaza yerinde incelemeler yaptı.

Antalya Valisi Hulusi Şahin, hastane bahçesinde gazetecilere yapmış olduğu açıklamada, Bahar’ın teknesiyle elim bir kazaya maruz kaldığını söyledi.

Kazadan 6 dakika sonra sağlık ekiplerinin müdahale ettiğini belirten Şahin, “Kemer’deki Yaşam Hastanesi’ne kaldırıldı ancak müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Hakk’ın rahmetine kavuştu.” dedi.

Çok üzüntülü olduğunu açıklayan Hulusi Şahin, “Ali Bahar, Antalya’nın yetiştirdiği çok çalışkan, atılgan ve vizyon sahibi bir sanayicimizdi. Türk milleti çok değerli bir sanayicisini, Antalya da çok değerli bir evladını kaybetti. Hepimizin başı sağ olsun.” ifadelerini kullandı.