Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TFF’nin Yeni Başkanı Bugün Belli Oluyor !

Türkiye Futbol Federasyonu Olağan

Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı, bugün Ankara’da gerçekleştirilecek. Seçim için adaylığa kabul edilen Mehmet Büyükekşi, Servet Yardımcı ve İbrahim Hacıosmanoğlu, delegelerin 5’te 1’inden alacakları ıslak imzalı destekleri sunarak başkanlık seçimine girebilecekler. Yeni seçilecek TFF Başkanı, Haziran 2027’ye kadar görev yapacak.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Olağan Mali Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Ankara’da gerçekleştirilecek. Ankara’da bulunan JW Marriott Hotel’de saat 11.00’de başlayacak toplantıda genel kurulun yanı sıra başkanlık seçimi de gerçekleştirilicek. Seçimde 321 delege oy kullanma hakkına sahip bulunuyor.

TFF’nin Genel Kurul çağrısına göre, kongrenin toplanmasına ilişkin esaslara bianen ilk toplantıda salt çoğunluk (161 delege) aranacak. İlk gün çoğunluk sağlanmazsa genel kurul bir gün sonra delege tam sayının 3’te biriyle (107) toplanabilecek. İkinci oturumda da çoğunluğun olmaması halinde genel kurul 26 Temmuz’da çoğunluğa bakmaksızın yapılacak.

3 BAŞKAN ADAYININ BAŞVURUSU KABUL EDİLDİ

Türkiye Futbol Federasyonu’nun başkanlık seçimi için adaylık başvurusu süresinin (11 Temmuz) tamamlanmasından sonra 12 Temmuz’da yapılan açıklamada; mevcut başkan Mehmet Büyükekşi, Servet Yardımcı ve İbrahim Hacıosmanoğlu’nun başvurularının kabul edildiği duyrulmuştu.

SERTVET YARDIMCI ÇEKİLDİ

10 Temmuz tarihinde başkan adaylığının kabul edildiğini açıklayan Servet Yardımcı, 11 Temmuz’da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada başkan adaylığından çekildiğini belirmişti.