Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadın Turist, Ünlü Heykele Yapmadığını Bırakmadı!

İtalya’nın başı son zamanalarda

İtalya’nın başı son zamanalarda tarihi eserlere yönelik saygısıszlık vakalarıyla dertte. Bu seferde genç bir kadın, ünlü Bacchus heykeline çıkarak uygunsuz hareketlerde bulundu ve yerel halk kadına tepki gösterdi.

İtalya’nın Floransa şehrinde bulunan, değerli Bacchus heykeline uygunsuz hareketlerde bulunan bir kadın turisttin görüntüleri sosyal medyada infial yarattı.

Kimliği henüz belirlenemeyen bir kadın turisttin, Giambologna’nın Bacchus heykelinin yanına tırmanarak bronz haykeli öpüyormuş gibi yaparken görüntülendi. Kot şort ve siyah tişört giyen kadın, bir arkadaşı fotoğraf çekerken heykele uygunsuz hareketler yaptı. Siyah şortlu ikinci kadın ise heykelin önünde diz çökerek cinsel bir eylemi taklit etti.

YÜKSEK PARA CEZALARI, SIKI KONTROLLER

İtalyan yetkililer, saygısız tatilcilere sert bir “sıfır tolerans” uygulamasını talep ediyor. Kültürel miras kuruluşu Confcultura’dan Patrizia Asproni, “Singapur modelini uygulamamız gerekiyor: Sıkı kontroller, yüksek para cezaları, sıfır tolerans” dedi. Polis şefi Antonella Ranaldi, turistlerin hoş karşılandığını ancak anıtlara saygı gösterilmesi gerektiğini vurguladı. Görüntüler İtalya’da hızla yayıldı ve yerel halk tepki gösterdi.