Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Malatya’da İş İnsanı Ağaça Asılı Halde Ölü Bulundu!

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde 45

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde 45 yaşındaki iş insanı Mehmet Köse iple ağaca asılı bir şekilde ölü bulundu. Köse’nin cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde 45 yaşındaki bir iş insanı ağaca iple asılı bir şekikde ölü bulundu. Ekiplerin incelemeleri devam ediyor.

ASILI GÖRÜNCE POLİSLERİ ARADILAR

Meydana gelen olat saat 05.00 sıralarında Malatya – Elazığ karayolu Battalgazi ilçesi Çöşnük Kaviağı mevkiinde meydana geldi. İddialara göre, yol kenarında bulunan ağaçta asılı bir şahsı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ile sağlık ekipleri sevk edildi.

İNCELEME BAŞLATILDI

Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları incelemede şahsın hayatını kaybettiği belirledi Hayatını kaybeden şahsın iş insanı Mehmet Köse (45) olduğu tespit edildi. Yaşamını yitiren şahsın cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardın kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan inceleme devam ediyor.