Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe İle Anlaşan Cenk’e Beşiktaş Taraftarlarından Olay Beste!

Beşiktaş ile sözleşmesi sona

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren ve ezeli rakibi Fenerbahçe’ye transfer olan Cenk Tosun’a Beşiktaşlı tarftarlardan olay olay beste geldi. Taraftarlar, “Paşa değil artık Prenses Cenk Tosun” bestesiyle Tosun’a tepki gösterdi.

Süper Lig ekibi Beşiktaş ile yeni sözleşme imzalamayan Cenk Tosun, ezeli rakibi Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı. yıldız oyuncunun bu kararına ise Beşiktaş tarafatarlarından sert bir tepki geldi.

“PAŞA DEĞİL ARTIK PRENSES CENK TOSUN”

Beşiktaş taraftarları, “Paşa değil artık Prenses Cenk Tosun” sözleriyle sosyal medyaya damga vuran o bestesi kısa sürede viral oldu.

“BAŞKA TAKIMDA FORMA GİYMEM DEMİŞTİ”

Deneyimli oyuncu Cenk Tosun’un Fenerbahçe ile anlaşmasının ardından akıllara Cenk’in, “Başka takımda forma giymem” dediği sözleri geldi. Beşiktaş’ın ezeli rakiplerinden daha öncede transfer teklifleri aldığını itiraf eden Cenk Tosun, her zaman bu teklifleri reddederek daha az para verse de siyah-beyazlılarda kalmayı tercih ettiğini söylemişti. Futbolu Beşiktaş’ta bırakmak istediğini vurgulayan Cenk, “Rakip takımlardan da teklif geldi ama ben her zaman daha azına da olsa Beşiktaş’ı tercih ederim. Türkiye’de başka takımda olmaz.” demişti.