Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray, Goretzka ve Mazraoui İçin Bayernle Masaya Oturdu!

Galatasaraylı yöneticilerin, Berlin’deki EURO 2024 Finali’ni izlemek için Almanya’ya gittikleri ve teknik heyetin buradan Münih’e geçerek Bayern’in iki yıldızı için bir görüşme yaptığı ve bu transfer toplantısının da kısmen olumlu geçtiği öne sürüldü.

Galatasaraylı yöneticilerin, Berlin'deki EURO

/GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ

 

Galatasaray’lı yöneticiler ve teknik heyet, Avusturya kampı devam ederken, EURO 2024 Finali’ni izlemek için Almanya’ya gitti.

Galatasaray’lı heyet Berlin’de ki dev final oynamadan önce Münih’te de ziyaretlerde bulunduğu öğrenilen sarı-kırmızılı heyetin hedefinde Bayern’in iki yıldızı vardı.

GORETZKA VE MAZRAOUI

Süper Lig devi Galatasaray, Goretzka ve Mazraoui için Bayern’de görüşmelerde bulundu. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, Münih’teki bu transfer toplantısının kısmen olumlu geçtiği öğrenildi.

Taraftarın Goretzka’nın bonservisi konusunda hadeflenen noktaya gelmediği, kiralama teklifinin ise Bayern Yönetimini taraftardan kabul görmediği bildirldi.

Mazraoui transferinde ise süreç daha pozitif ilerleme kaydediyor. ara transferde Sacha Boey’i 30+5 milyon Euro’ya Bayern Münih’e satan Galatasaray, şimdi alman devinin sağ beki Mazroui’yi kadrosuna katmaya çalışıyor ve yapılan ilk teklife olumlu geri dönüldüğü kaydedildi.

ALMANLAR ANLAŞMAYA HAZIR

Geride bıraktığımız sezon sakatlıklar nedeniyle sık sık formasını kaybeden Faslı oyuncu, aynı zamanda Hakim Ziyech’in yakın arkadaşı ve ikilinin Galatasaray konusunda sık sık görüştükleri belirtildi. Bayern, 26 yaşındaki oyuncuyu bu yaz döneminde elden çıkartmanın hesapları içerisinde.

Bir diğer yıldız Goretzka transferinin olumsuz ilerlemesinin sebebi ise sadece oyuncunun yüksek maaşı değil, aynı zamanda Bayern Münih’in astronomik bonservis talebi. Birkaç hafta önce de 30 yaşındaki oyuncu için Münih’e teklif yapılmış, ancak 30 milyon Euro gibi bir rakam ortaya atılmıştı.

İNDİRİME GİTMESİ BEKLENİYOR

Alman devi Bayern’in şu sıralarda da 20 milyon Euro civarında bir beklentiye sahip olduğu öğrenildi. Goretzka’nın da senelik 9 milyon Euro maliyeti söz konusu. Galatasaray ise önümüzdeki günlerde bu rakamları ciddi şekilde aşağı çekmeye çalışacak.