Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe, Allan Saint Maximin’e Kavuşuyor! İstanbul’a Gelmesine Saatler Kaldı!

Süper Lig devi Fenerbahçe, Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Ahli’de forma giyen Allan Saint Maximin transferinde sona yaklaştı. Sarı-lacivertlilerin kiralık olarak anlaşma sağladığı Saint Maximin’in kısa bir süre içerisinde İstanbul’a gelmesi ve sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor.

Süper Lig devi Fenerbahçe,

/FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ

 

Yeni sezon için transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe’nin Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Ahli’de forma giyen Allan Saint Maximin’in transferinde sona yaklaştığı öğrenildi.

İSTANBUL’A GELİYOR

Fanatik’te yer alan habere göre, Süper Lig devi Fenerbahçe’nin kiralık olarak anlaşma sağladığı Saint Maximin’in kısa bir süre içerisinde sağlık kontrolünden geçmesi için İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

MOURİNHO ISRAR ETTİ

Saint Maximin, öncelikle Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho’nun istediği bir isim. Hızlı ve adam geçebilme özelliğine sahip bir kanat oyuncusunun eksikliğini hisseden Mourinho, yönetime verdiği listede Fransız yıldızı özel olarak talep etti. İngiltere Premier Lig’de oynaduğı dönemde hızlı ve atmış olduğu çalımlarıyla fark yaratıyordu.

GÜNCEL PİYASA DEĞERİ 18 MİLYON EURO

Öte yandan deneyimli oyuncunun güncel piyasa değeri ise 18 milyon Euro. Geçen sene yaz İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Newcastle United’dan 27 milyon Euro karşılığında arap ekibine transfer olan tecrübeli oyuncu, sol kanat sağ kanat ve forvet arkasında oynayabiliyor.