Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yurt Dışına Kaçmaya Çalışan 8 Fetöcü Yakalandı!

İzmir’de deniz yoluyla kaçmaya

İzmir’de deniz yoluyla kaçmaya çalışan FETÖ’cüler uzun zamandır MİT’in takibi altındaydı. Alınan istihbarat sonucu, ABD bayraklı  ASTERI isimli yelkenli tekne ile kaçmak için Çeşme Alaçatı körfezinden hareket eden 8 FETÖ’cü düzenlenen operasyonda yakalandı.

15 Temmuz’un 8. yıl dönümünde, Milli İstihbarat Teşkilatı 8 FETÖ’cüyü kaçmadan yakalamayı başardı.

İzmir Çeşme’den deniz yoluyla kaçmaya çalışan FETÖ’cüler uzun süredir MİT’in takibindeydi. Alınan istihbarat sonucu, ABD bayraklı ASTERI isimli yelkenli tekne ile kaçmak için Çeşme Alaçatı körfezinden hareket eden 8 FETÖ’cü düzenlenen operasyonda yakalandı.

Terör örgütü FETÖ’ye üye olan 8 kişi adli işmleri yapılmak üzere Jandarma birimlerine teslim edildiler.

KİMLİLERİ BELİRLENDİ

Bölgedeki güvenlik kameralarıyla edinilen bilgilere göre, MİT Başkanlığı, Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığı ve İzmir İl jandarma Komutanlığı, ABD bayraklı “ASTRI” isimli yelkenli tekneyle Çeşme Alaçatı körfezinden kaçmak isterken yakalanan 8 FETÖ mensubunun kimlikleri orataya çıktı.

Operasyonla yakalanan Ö.B, M.K, A.K, A.Ç ve H.S’nin Türk Silahlı Kuvvetlerinden FETÖ üyeliği nedeniyle ihraç edildikleri tespit edildi.

Yedikule Göğüs Hastanesi’nden asistan doktor olan K.G’nin ve M.G’nin ise silahlı terör örgütüne üye olmak mahkum oldukları, tahliyeleri sonrası dava süreçinin sürdüğü tespit edildi.