Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adana Demirspor Teknik Direktöründen Fenerbahçe Açıklaması!

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor teknik direktörü Michael Valkanis, ligin ilk haftası oynayacakları Fenerbahçe maçı ve transferlerinin durumu ile ilgili konuştu.-

Süper Lig ekiplerinden Adana

2024-25 sezonu Trendyol Süper Lig’de oynayacakları ilk maçın Fenerbahçe olmasını değerlendiren Adana Demirspor teknik direktörü, yapılacak transfer hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Bolu’nun Gerede ilçesinde kamp yapan Adana ekibi, teknik direktör Michael Valkanis gözetiminde günde çift antrenman yaparak güç depoluyor.

Michael Valkanis, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kampa iyi başladıklarına ve yeni sezona odaklandıklarını söyledi.

Futbolcularının performaslarından memnun olduğunu dile getiren Valkanis, Bolu’da hazılrık maçları yapacakalarını, daha sonra İtalya’ya gideceklerini ve Napoli ile hazırlık maçı oynayacaklarını kaydetti.

Valkanis, Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacakları maçı değerlendirerek, “Şu anda yeterli ve güçlü bir takıma sahibiz. Başkanımızla konuşuyoruz, oyuncularımızı izliyoruz. Gerekli noktalarda gerekli transferlerin yapılması konusunda görüşüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Valkanis, Adana Demirspo’lu taraftarların kampı ziyaret ettiklerini belirterek, çok çalışarak, çok iyi mücadele ederek onları onurlandırmak istediklerini söyledi.

Oynanan müsabakalarda her zaman galip gelinmeyeceğine işaret eden Valkanis, başarılı sonuçlar almak için ellerinden gelen mücadeleyi göstereceklerini sözlerine ekledi.