Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

16 Şehir İçin Sağanak Yağış Uyarısı

Türkiye’nin bir çok bölgesinde

Türkiye’nin bir çok bölgesinde sağanak yağışlar devam ediyor, sıcaklıklar ortalamanın 4-6 derece üzerinde. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 16 şehir için sağanak uyarısında bulundu. İşte ayrıntılar…

Çarşamba günü İstanbul’da hava yine çok nemli, akşam yağmur var. Ankara’da gök gürültülü sağanaklar 3 gün daha etkisini gösterecek, su baskınlarına karşı vatandaşlar tedbirli olmalı. İzmir’de sıcaklık 37 derece, rüzgarlar hala kuzeyden kuru esiyor. Bursa ve Antalya’nın iç kesimlerinde yaz sağanağı var.

16 ŞEHİR İÇİN SAĞANAK UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yapmış olduğu tahminlere göre Artvin, Çankırı, Çorum, Erzurum, Giresun, Kars, Kastamonu, Ordu, Sinop, Sivas, Tokat, Yozgat, Bayburt, Bartın, Ardahan ve Karabük için sağanak yağış bekleniyor.

DİĞER BÖLGELERDEKİ HAVA DURUMU

Marmara’da rüzgarlı ama nemli hava devam etmekte. Edirne 38, Çanakkale 37, Balıkesir 35, Kocaeli 33 derece. Çarşamba akşamı ve sonraki günlerde kısa süreli yağışlar görülecek.

İç Anadolu’da kısım kısım ve kısa süreli etkisini gösteren gök gürültülü sağanaklar 3 gün daha devam edecek, bölgedeki sıcaklıklar 30 ile 31 derece.

Ege’de rüzgarlar sert, Denizli, Afyonkarahisar ve Kütahya tarafında sağanaklar başlıyor. Kıyılarda perşembe ve cuma nem artacak. Manisa 38, Muğla 37, Denizli 39, Aydın 41 ve Bodrum 38 derece.

Akdeniz’de Isparta, Mersin’in iç kesimleri ve Kahramanmaraş boyunca da yaz sağanakları olacak. Adana 36, Kahramanmaraş 38, Isparta 33 derece. Mersin’de % 65 nem oranı sebebiyle hissedilen sıcaklık 41 derece.

Doğu Anadolu’da Erzincan, Erzurum, Kars ve Van arasında yine kuvvetli yağışlar var, vatandaşlar sel riskine karşı dikkatli olmalı. Erzurum 25, Malatya 36 derece. Güneydoğu’da şartlar aynı, hava açık, Gaziantep 38, Diyarbakır ve Şanlıurfa 41 derece.