Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arda Güler Hakkında Gelen Soruyu Cevapladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk futbolunun yeni yeteneği Arda Güler hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Gelmiş geçmiş en yetenekli Türk futbolcular içinde Arda’yı nereye konumlandırırsınız?” sorusuna ” Arda, hepsinden farklı” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin Hollanda ile oynadığı maçı tribünden izledikten sonra Cumhurbaşkanlığı uçağında basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve sohbet etti.

“ALLAH VERGİSİ BİR YETENEĞE SAHİP”

EURO 2024’te performansı ile gündemden düşmeyen genç yıldız Arda Güler hakkındaki düşüncelerini aktaran Erdoğan, Arda’nın, “Allah vergisi” bir yeteneğe sahip olduğunu söyleyen Erdoğan, “Biraz sabretmek ve Arda’ya fırsat vermek gerekiyor. Mesela bugün 90 dakika oynadı. Top dağıtımları filan iyiydi. Hele hele duran toplarda, geriye attığı kornerlerde Arda müthişti. Herkes bu kadar kabiliyetli değil. Şaşırmadan, kararlı ve istikrarlı bir şekilde devam ederse Arda’dan Türkiye çok istifade eder. Şu anda bulunduğu Real Madrid takımı da çok istifade eder.” sözlerini sarf etti.

“HEPSİNDEN FARKLI”

Yıldız futbolcu Arda’nın şu anda tek eksiğinin hava topları olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı erdoğan, “Gelmiş geçmiş en yetenekli Türk futbolcuları içinde Arda’yı nereye konumlandırırsınız? Mesela Yusuf Tunaoğlu ve Sergen Yalçıngibi..” sorusuna Erdoğan,” Arda, hepsinden farklı” ifadelerini kullandı.