Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Merih Demiral, Fenerbahçe’ye Mi Geliyor? İşte Detaylar!

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, A Milli Takım forması ile Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024)’te gösterdiği performansla dikkat çeken Merih Demiral’ı tekrardan kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe,

/FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ

 

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye’nin, Avusturya’yı 2-1 yendiği 2 gol birden atan ve yaptığı “bozkurt” sevinciyle UEFA’dan 2 maç ceza alan milli futbolcu Merih Demiral hakkında sıcak gelişmeler yaşanıyor.

GÖRÜŞMELERE İZİN VERİLDİ

Suudi arabistan basınında çıkan haberlere göre, Suudi Ligi ekiplerinden Al Ahli’de forma giyen, milli futbolcumuz Merih Demiral’ın Fenerbahçe ile transfer yapmasına izin verdiği ifade edildi. Ayrıca haberde, kısa süre içerisinde sıcak gelişmelerin yaşanabileceği de ifade edildi.

BEDELSİZ GİTMİŞTİ

2013 senesinde Fenerbahçe altyapısına adım atan Merih Demiral, 2026’da A Takım formasını giymeden bedelsiz bir şekilde Portekiz ekibi AC Alcanenense’ye transfer olmuştu. Merih bu kulüpler dışında Sporting, Sassuolo, Juventus ve atalanta formaları giyen Demiral, geçtiğimiz sezonun başında 16.6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olduğu Al Ahli’nin forması ile toplamda çıktığı 21 maçta 1 gol ve 1 asistlik performans sağladı.