Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Malatya Sanayi Sitesinde Dev Yangın! 25 İş Yeri Kül Oldu

Malatya’nın merkezinde bulunan Küçük

Malatya’nın merkezinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi yanında hırdavatçı esnafı için yapılan prefabrik iş yerlerinde yangın çıktı. Sonradan büyüyen yangın itfaiye ekiplerinin 2 saatlik çalışması sonucu kontrol altına alındı. Yangında yaklaşık 25 prefabrik iş yerinde maddi hasar oluştu.

Dün gece Malatya Sanayi Sitesi’nde çıkan yangında toplamda 25 prefabrik iş yeri maddi hasar gördü.

İŞ YERLERİ YANDI

Malatya’nın Çavuşoğlu Mahallesi’nde bulunan Küçük Sanayi Sitesi’nde hırdavatçı esnaflar için yapılan prefabrik iş yerlerinde bir yangın meydana geldi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ancak meydana gelen yangının hızla yayılması üzerine Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı da (TOMA) ekipleride sevk edildi. Yangına müdahale eden ekiplerin 2 saatlik çalışması sonucunda yangın kontrol altına alındı.

TOPLAM 25 İŞ YERİ HASAR GÖRDÜ

Yangının meydana geldiği Sanayi Sitesi’nde toplamda 25 iş yeri hasar gördü. AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, gazetecilere olay hakkında verdiği röportajda, “Çalışmalar devam ediyor. Herhangi bir yaralanma söz konusu değil. Bir itfaiye personelimizin tansiyonu yükselmiş ve müdahale edilmiş. Soğutma işlemlerine başlandı. Zarar da tespit edilir ve gereği yapılır. Çok geçmiş olsun.” ifadelerini kullandı.