Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Esad’ın Danışmalı Şüpheli Kazada Hayatını Kaybetti

Türkiye ve Suriye arasında

Türkiye ve Suriye arasında olacak görüşmelerde önemli bir rol alması beklenen Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’ın özel medya danışmanı Luna El Şibil geçirdiği bir trafik kazasında hayatını kaybetti.

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’ın Özel Medya Danışmanı olan ve Türkiye – Suriye arasındaki olası görüşmelerde başrol alması beklenen Luna eş-Şibil, Şam’a giden yollardan birinde geçirdiği trafik kazası sonrasında eş-Şami hastanesi’nde hayatını kaybetti. Yaşanan bu şüpheli olay, “Kaza mı yoksa suikast mi?” sorularını akıllara getirdi.

NORMALLEŞME SÜRECİNDE ESRARENGİZ KAZA

Son zamanlarda Suriye ile Türkiye arasında ilişkilerde yeni bir döneme girildi ve Beşer Esad ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşılıklı olarak ılımlı mesajlar vermişti. Ülkeler arasında yeniden diyaloğun başlaması için gerekli adımlar atılırken o görüşmelerde başrol olması beklenen kilit isimlerden birisi olan Esad’ın özel danışmanı Luna El Şibil salı öğleden sonra Şam’a giderken bir trafik kazası geçirdi.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Kendisini Şam’a götüren araçın savrularak yoldan çıkması sonucu ağır şekilde yaralanan Sibil, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

MEYDANA GELEN KAZA GİZEMİNİ KORUYOR

Meydana gelen olayla alakalı gizemli bir durum olduğu jve zırhlı bir aracın arkadan çarparak yolun ortasına ittiği yönünde çeşitli haberler yayıldı. Bir başka habere göre ise kendisine çarpan aracın ön kısmında metal bir destek bulunuyordu ve bu da eş-Şibil’in ciddi bir beyin kanaması geçirmesine neden oldu.

TÜRKİYE – SURİYE İLİŞKİLERİNDE ÖNEMLİ ROL OYNAYACAKTI

Trafik kazasında hayatını kaybeden Şibil’in, Türkiye ile Suriye arasındaki görüşmeler önemli bir rol alması bekleniyordu. Ayrıca Şibil’in general kocası ise İran destekli Haşdi Şabi tarafından geçtiğimiz günlerde esad’ın Şam’da bulunan sarayında özel operasyonla tutuklanmıştı.