Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dursun Özbek, “En İyi Oyuncuları Alacağız”

Galatasaray Kulübü, gayrimenkul projeleri ve kulüp taşınmazları konusunda yetki istemek amıcıyla olağanüstü genel kurul toplantısı gerçekleştiriyor.

Galatasaray Kulübü, gayrimenkul projeleri

Galatasaray Kulübü, gayrimenkul projeleri ve kulüp taşınmazları konusunda yetki istemek amıcıyla olağanüstü genel kurul toplantısı gerçekleştiriyor.

Falatasaray Kulübü, İstanbul’daki Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda yaptığı kurul, çoğunluğuna bakmadan gerçekleştiriyor.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in açıklamaları şu şekilde:

“EN İYİ OYUNCULARI ALACAĞIZ”

“Değerli Galatasaraylılar, bu önemli günde genel kurulumuza gösterdiğiniz ilgi ve destek çok önemli. Seneye 25. şampiyonluğumuzu kazanacağız, 5. yıldızımızı göğsümüze takacağız. Bizim hayallerimiz var. Ulaşmak istediğimiz Avrupa şampiyonlukları var.

Yeni sezon için çalışmalarımıza plamlı bir şekilde devam ediyoruz. Transfer çalışmalarımız da devam ediyor. En iyi oyuncuları kadroya katacağımızdan kimsenin şüphesi olması.”

“BU AKŞAM MAÇI KAZANACAĞIZ”

“Bu akşam çok önemli bir maç var. Milli takımımızın yarı final için Hollanda iyi oynayacak. Onların başarılı olmasını, Galatasaray’ın verdiği katkının orada ne kadar büyük olduğunu hepimiz izliyoruz. İnşallah bu akşam maçı kazanacağız.”

“BUGÜN YETKİ İSTİYORUZ”

“Seçim sürecinde size yapmak istediklerimizi anlatmaya çalıştık. Bugün bu hedefe ulaşmak için sizden yetki istiyoruz. Amacımız hiçbir üyenin kafasında soru işareti bırakmamak. Almak istediğimiz lyetkilerle temel amacımız
Galatasaray’ın güçlü bir mali yapıyla rekabet ettiği her branşta başarıya ulaşmak. Bankalar Birliği anlaşmasından çıkıp güçlü bir finansman yapısı oluşturmak istiyoruz. Yıllardan beri yaşadığımız borç sorununu çözmek için gerekli hazırlıkları yapıyoruz.”