Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cristiano Ronaldo Milli Takımı Bırakacak Mı?

EURO 2024 çeyrek finalde

EURO 2024 çeyrek finalde Portekiz, penaltı atışları sonucunda Fransa’ya 5-3 yenilerek elendi. Cristiano Ronaldo, ilk defa büyük bir turnuvada gol atamadan organizasyonu kapattı. Teknik direktör Roberto Martinez, 39 yaşındaki oyucunun milli takımdan ayrılıp ayrılmayacağı konusunda konuşmak için erken olduğunu söyledi.

 

EURO 2024’te Portekiz, Fransa’ya penaltı atışları sonucunda 5-3 mağlup olarak elendi.

Cristiano Ronaldo ise EURO 2024’te penaltı atışları dışında gol atamadan veda etti.

Portekiz formasıyla 212.maçını oynayan 39 yaşındaki oyuncu, ülkesi için atmış olduğu 130 gol ile dünya futbolunda açık ara en çok gol atan oyuncu konumunda.

Ronaldo kariyeri boyunca ilk kez büyük bir organizasyonda gol atamadı ve 2016’da Belçikalı yıldız Kevin De Bruyne’den sonra Avrupa Şampiyonası’nda ağları havalandıramadan en fazla şut çeken oyuncu oldu.

RONALDO PORTEKİZ’İ BIRAKACAK MI ?

Portekiz Milli Takım teknik direktörü Roberto Martinez, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Ronaldo’nun ülkesi için son maçını oynayıp oynamadığı söylemek için “çok erken” ifadesini kullandı.

Roberto Martinez, Ronaldo’nun Portekiz takımıyla son maçı olup olmadığı sorusuna, ” Maçtan sonra bu konuda konuşmak için çok erken, bireysel bir karar verilmedi.” dedi.