Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Van Konserinde”Ne Mutlu Türküm Diyene” Diyen Bengü’ye Pet Şişe Fırlatıldı

Kültür ve Turizim Bakanlığı

Kültür ve Turizim Bakanlığı tarafından düzenlenen Van Kültür Yolu Festivali’nde Bengü konser verdi. Ünlü şarkıcı Bengü konseri ” Ne Mutlu Türküm Diyene” sözleri ile bitirdi ama Bengü seyirciler tarafından protesto edildi. Onlarca kişi aynı anda sahneye şişe fırlattı.

Konser programlarına hız kesmeden devam eden ünlü şarkıcı Bengü, Kültür ve Turizim Bakanlığı tarafından düzenlenen ” Van Kültür Festivali” kapsamında Van’da sahneye çıktı. Arka arkaya sevilen şarkılarını söyleyen Bengü, konserin sonunda seyirciler tarafından protesto edildi.

İLK DEFA VAN’DA KONSER VERDİ

İlk defa Van’da konser verdiğinin mutluluğunu paylaşan Bengü, “Uzun zamandır hiç bu kadar heycanlanmamıştım, kalbim duracak gibi oldu. Van’a hep gelmek istedim ama kısmet olmadı. Böyle güzel bir festival düzenleyen Kültür Turizim Bakanlığımıza teşekkür ederim. Festival inanılmaz güzel ve kalabalığın enerjisini hissedebiliyorum. Çok güzelsiniz.” dedi.

SEYİRCİLER ŞİŞE FIRLATTI

Bengü’nün şahane konserinin sonunda ise beklenmedik bir olay medana geldi. Şarkılarını söyledikten sonra “Ne mutlu Türküm diyene” sözleriyle konseri bitirdiği ileri sürülen Bengü’ye konserdeki seyirciler tepki geldi. Van Ekspres hesabında yayınlanan görüntülerde şarkıcıya sinirlenen onlarca seyirci, elleribdeki pet şişeleri sahneye fılattığı görüldü. Van konserinden kareleri Instagram hesabından yayınlayan Bengü, henüz konu hakkında bir açıklama yapmadı.