Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Serge Aurier’den Flaş Mourinho Göndermesi!

Süper Lig devi Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Serge Aurier, sarı-kırmızılı kulübe veda etti. Ayrıca Aurier, Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho’ya da göndermede bulundu.

Süper Lig devi Galatasaray

Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Serge Aurier, Galatasaray’a veda etti.

Serge Aurier veda pyalaşımında Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho’ya da göndermede bulundu.

Serge Aurier, vada paylaşımında,  “Herkerse Selamun Aleyküm, sevgili taraftarlar öncelikle sabrınız ve kısa da olsa sevginiz için teşekkür etmek istiyorum. Çok eğlendim tabii ki afrika Kupası sinal sırasında yaşadığım sakatlık nedeniyle buraya gelmek için istediğim her şeyi veremediğim ve gösteremediğim için çok üzgünüm, bu bana çok zaman kaybettirdi. Bana güvendikleri için kulübe teşekkür etmek istiyorum. Bu yolculuk bouyunca beni sakatle desteklediğiniz için teşekkür ederim. Şampiyon olduk, biz tek kelimeyle Türkiye’nin en iyi kulübüyüz. Hayatım boyunca kalbimdesiniz ve nerede olursam olayım sizi savunacağım! Başarı ve mutluluk dolu iyi bir sezon geçirin, teşekkürler Gala!” ifadelerini kullandı.

JOSE MOURİNHO GÖNDERMESİ

Serge Aurier, Mourinho göndermesi ve Batshuayi transferi için ,“Evrendeki en iyi koçu işe alabilirler, asla bizden daha iyi olamazlar ahahahaha. Michy’ye iyi bakın, kazanan takıma geldi o gerçek bir karşılamayı hak ediyor.” ifadelerini kullandı.