Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Merih Demiral’dan Yeni Paylaşım: “Yüksel Türk”

Türkiye-Avusturya maçında yaptığı gol sevinci sonrası Uefa tarafından soruşturma başlatılan Merih Demiral, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Yapmış olduğu paylaşımda “Yüksel Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur.” dedi.

Türkiye-Avusturya maçında yaptığı gol

Avusturya maçında attığı iki golle A Milli Takımımızın çeyrek finale kalmasında büyük rol oynayan ve “bozkurt” gol sevincini yapan Merih Demiral, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Türkiye-Avusturya mücadelesinde attığı golün ardından “bozkurt” hareketi nedeniyle UEFA tarafından soruşturma başlatılan Merih Demiral, İnstagram’dan paylaşım yaptı.

“YÜKSEL TÜRK! SENİN İÇİN YÜKSEKLİĞİN HUDUDU YOKTUR”

Maçtan bir kare paylaşan Merih Demiral, “Yüksel Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur.” dedi. Demiral paylaşımda Türk bayrağı emojisini de kullandı. Demiral’in bu paylaşımı sosyal medyada büyük beğeni topladı.

NE OLDU ?

Önceki gece oynanan Türkiye-Avusturya karşılaşmasında milli futbolcu Merih Demiral, “bozkurt” gol sevinicini yapmıştı. Maça damga vuran bu gol sevincinin ardından UEFA, milli futbolcumuz hakkında soruşturma başlattı.