Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gaziantep’te Vatandaşlar Yabancı İş Yerlerine ve Araçlara Saldırdı!

Geçtiğimiz günlerde Kayseri’de Suriye

Geçtiğimiz günlerde Kayseri’de Suriye uyruklu bir şahsın kız çocuğuna taciz etmesinin ardından Suriye’deki Fırat Kalkanı operasyonu ile Türk askerinin kontrol altında tuttuğu bölgelerde çıkan olaylar Gaziantep’te de tansiyonu yükseltti. Ellerinde Türk bayrakları ile sokağa çıkan vatandaşlar, sloganlar atarak Suriyelilere ait iş yerleri ve araçlara zarar verdi.

Dün akşam saatlerinde Gaziantep’in çeşitli sokaklarında toplanan gruplar, Suriyeli mülteciler aleyhine sloganlar atarak, yürüyüş yaptı. Suriyelilere ait bazı iş yerleri ve araçlara zarar verilirken, polis olaylara müdahale ederek büyümesini engelledi.

YAŞANAN OLAYLAR ŞEHİRİ KARIŞTIRDI

Geçtiğimiz günlerde Kayseri’de Suriye uyruklu kız çocuğunun akrabası tarafından taciz edilmesinin ardından Suriye’deki Fırat Kalkanı operasyonu ile Türk askerinin kontrol altında tuttuğu bölgelerde çıkan olaylara Gaziantep’te ki vatandaşlar tepki gösterdi.

GAZİANTEP’TE ARAÇLARA VE İŞ YERLERİNE ZARAR VERDİLER

Ellerinde Türk bayrağı ile sokağa çıkan Gaziantepli vatandaşlar, sloganlar eşliğinde Suriyelilere ait bazı iş yerleri ve araçlara zarar verdi. Kentin çeşitli noktalarında zırhlı araçlar ile güvenlik önlemleri alan polis ekipleri ise taşkınlık çıkartmak isteyen grupları ikna etmeye çalıştı. Ancak yaşanan bu olayları Polis ekipleri büyümeden sonlandırdı.