Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TRT 1 – Fransa – Belçika Maçını Canlı İzle !

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024)’te çeyrek finale kalmak isteyen Fransa ve Belçika son 16 turunda karşı karşıya geliyor. Turnıvanın favori takımları arasında gösterilen Fransa’da tüm gözler dünya yıldızı Kylian Mbappe’de. Diğer tarafta Belçika milli takımının kaptanı olan Manchester City’nin yıldız oyuncusu Kevin de Bruyne ve arkadaşları zorlu Fransa engelini aşıp adını çeyrek finale yazdırmak istiyor. Fransa – Belçika müsabakasını İsveçli hakem Glenn Nyberg yönetecek. Peki Fransa – Belçika maçı ne zaman? Fransa – Belçika maçı hangi kanalada? Fransa – Belçika maçı saat kaçta? Fransa – Belçika maçı canlı nereden yayınlanacak? İşte müsabaka hakkında tüm detaylar…

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024)’te çeyrek finale kalmak isteyen Fransa ve Belçika son 16 turunda karşı karşıya geliyor. Turnıvanın favori takımları arasında gösterilen Fransa’da tüm gözler dünya yıldızı Kylian Mbappe’de. Diğer tarafta Belçika milli takımının kaptanı olan Manchester City’nin yıldız oyuncusu Kevin de Bruyne ve arkadaşları zorlu Fransa engelini aşıp adını çeyrek finale yazdırmak istiyor. Fransa – Belçika müsabakasını İsveçli hakem Glenn Nyberg yönetecek. Peki Fransa – Belçika maçı ne zaman? Fransa – Belçika maçı hangi kanalada? Fransa – Belçika maçı saat kaçta? Fransa – Belçika maçı canlı nereden yayınlanacak?

 

FRANSA-BELÇİKA MAÇINI CANLI İZLMEK İÇİN TIKLAYINIZ!!!

FRANSA – BELÇİKA MAÇI NE ZAMAN?

EURO 2024’te son 16 turunda çeyrek final hedefleyen Fransa ve Belçika karşı karşıya gelecek. Dusseldorf arena’da oynanacak zorlu mücadeleyi Glenn Nybeg yönetecek ve yardımcılıklarını ise aynı ülkeden Mahbod Beigi ve Andreas Söderkvist yapacak.

Fransa – Belçika müsabakası 1 Temmuz Pazretesi (Bugün) saat 19.00’da başayacak. Bu zorlu mücadele TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

MUHTEMEL 11’LER

FRANSA: Maignan, Kounde, Saliba, Upamecano, Hernandez, Dembele, Kante, Tchouameni, Rabiot, Griezmann, Mbappe

BELÇİKA: Casteels, Castagne, Faes, Vertonghen, Theate, Tielemans, Onana, D Bruyne, Doku, Lukaku, Lukebakio