Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Miguel Crespo: ”Mourinho Herşeyi Düzeltecek”

Fenerbahçe’de forma giyen Miguel Crespo, kendi ülkesinde flaş açıklamalarda bulundu. Crespo, Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de forma giyen Miguel

Fenerbahçe’nin Portekizli yıldız futbolcusu Miguel Crespo, O’Jogo’ya flaş açıklamalarda bulundu.

Crespo, vatandaşı olan Jose Mourinho hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Jose Mourinho’nun Fenerbahçe’ye gelmesi hakkında konuşan Crespo, ”Tarihin en büyük antrenörlerinden biri olan Mourinho’nun gelişini büyük bir heyecanla takip ettim. Hem Mourinho’nun hem de Fenerbahçe taraftarları çok hırslı, mükemmel bir birliktelik olacak. Fenerbahçe’nin Türk futboluna yeniden hakim olacağına yürekten inanıyorum. Burası çok büyük bir kulüp ve artık Mourinho’nun gelişiyle herşeyin yoluna girdiğini düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

İspanya’ya kiralık olarakda transfer olduğu hakkında açıklamalarda bulunan Crespo, ‘‘La Liga’da farklı hedeflerle farklı bir gerçekliği tanımak, zenginleştirici bir deneyimdi. Rayo’yu temsil etme ve çocukluk hayalim olan İspanyol ligini deneyimleme fırsatı için ancak minnettar olabirim. Bu fırsattan yararlanarak herkesin bana gösterdiği sevgiye teşekkür etmek istiyorum.” dedi.