Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cristiano Ronaldo: ”EURO 2024’te Kupayı Kazanacağımıza İnanıyoruz”

Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, EURO 2024 öncesi açıklamalarda bulundu. Ronaldo, ülkesinin kupayı kazanabilecek potansiyelde olduklarını belirtti.

Portekizli dünya yıldızı Cristiano

Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, EURO 2024 öncesi açıklamalarda bulundu. Ronaldo, ülkesinin kupayı kazanabilecek potansiyelde olduklarını belirtti.

Alman basınına açıklamalarda bulunan Ronaldo, ”Bu jenerasyonun bu büyüklükte bir turnuvayı kazanmayı hak ettiğine inanıyorum. Takım olarak tüm Portekiz halkıyla birlikte kupanın hayalini kuruyoruz. Adım adım ilerlemeli, ana odaklanmalı, sakin olmalı, şu ana kadar yaptığımız gibi çalışmalı ve bunun mümkün olduğuna inanmalıyız. Bunun kısa bir turnuva olduğunu biliyoruz ama takım hazır.” ifadelerini kullandı.

Ronaldo, kariyerinde toplam 6. kez Avrupa Şampiyonası’nda forma giyerek bu alanda kendisine ait rekoruda geliştirmeye hazırlanan tecrübeli oyuncu, ”Önemli olan turnuvaya iyi bir başlangıç yapabilmek. Kendimi hazır hissediyorum. Futbolu seviyorum, rekorlar bir amaç değil, sonuçtur. Doğal olarak ortaya çıkarlar. Bu 6. turnuvam olacak. En önemlisi, bundan en iyi şekilde keyif almak, iyi oynamak ve takımın kazanabileceğinden emin olmak. Özellikle maçlardan önce hissettiğiniz midenizdeki o karıncalanma hissi ve kaygı hali her zaman olacak. Bunu hissettiğim için mutluyum, hissettmeediğimde pes edip durmak daha iyi. Şu an motivasyonumun iyi ve takımı oldukça sakin görüyorum.’‘ ifadelerini kullandı.