Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aziz Yıldırım, Çekilecek Mi? Açıkladı !

Fenerbahçe Kulübü Başkan Adayı Aziz Yıldırım, kongrede yaşanan olaylar hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Fenerbahçe Kulübü Başkan Adayı

Fenerbahçe Kulübünün bugün seçimli olağan genel kurulundaki divan başkanlığı seçimine tepki göstererek kongreyi terk eden Aziz Yıldırım, yaşanan olaylar hakkında açıklamalarda bulundu. Ayrıca Aziz Yıldırım, çekilip çekilmeyeceğini açıkladı.

Aziz Yıldırım’ın açıklamaları şu şekilde:

”ÜYE OLMAYAN TARAFTARLAR İÇERİ ALINDI”

”Divan başkanlığı seçiminin nasıl oldu bittiye getirildiğini hepiniz gördünüz. Delegelerin tepkisi oldukça ve bunlar büyüdükçe ortalık gerildi. Yer yer kavgalar çıktı. Kongre üyesi olmayan taraftarlar da açeri alınmıştır. Görevli adı altında da içeri insanlar alınmıştır.”

”ALİ BEY ‘GEREKİRSE’KAVGA EDERİM’ DEDİ”

”Platforma giderek Sayın Ali Koç ve divandan bu gidişe bir çözüm bulmalarını istedim. Gitmemdeki amacım Ali Koç iler beraber barış çağrısı yapmaktı. İki taraf da birbirine hakaret edecek duruma gelmişti, kongre ilerlediği zaman neler olabileceğini herhalde hepimiz anlıyoruz. Ali Bey’e yöneldim, elini sıktım. ‘Böyle giderse kavga çıkacak başkan’ dedim, ‘Gerekirse kavga ederim’ dedi.”

”KULÜBÜN SAHİBİ GİBİ DAVRANIRSA ŞAŞIRMAYACAĞIM”

”Bu provokasyonları oyapanlar yarın bir gün kulübün sahibi gibi davranırsa ben hiç şaşırmayacağım. Herkes bunu düşünürken oy kullansın.”

”FENERBAHÇE’NİN VİCDANINA HAVALE EDİYORUM”

”Bir seçimi kazanmak uğruna camiayı birbirine düşürmek asla benim rıza göstereceğim bir şey olamaz. Kavgayı kışkırtanları Fenerbahçelilerin vicdanına bırakıyorum. Yönetimler gelip geçicidir, k alıcı olan Fenerbahçe’dir. Gerisi teferruattır.”

”SEÇİM BİTENE KADAR ORADAN AYRILMAYACAĞIM”

”Bütün delegelerimizi yarın stadyuma bekliyorum. Ben de sabah erken saatlerden itibaren orada olacağım ve seçim bitene kadar da oaradan ayrılmayacağım.”

”HEP KENDİ LEHİNE OLAN KONUŞMALAR”

”Şimdi zannediyorum konuşmalar oluyor, hep kendi lehine olan konuşmalar. Aleyhine olan konuşmacılar yok. Biz ‘ortalığı sakinleştirelim’ diyoruz, Ali Bey ‘Kavga edelim’ diyor.”

”ÇEKİLME FELAN YOK”

”Çekilmeyeceğim, yarın statta olacağım. Çekilmek falan yok, bugün ayrılmasam büyük olaylar olacaktı orada. Birbirimizle kavga edersek, gücümüzü kaybederiz. Babamın bir lafı vardır ‘Korkaklar hergün, cesurlar bir gün ölür’ diye. Biz kimlerle mücadele etmiş adamız.”