Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe’de Kongrede Olay Yaşandı! Aziz Yıldırım Terk Etti !

Fenerbahçe Başkan Adaylarından Aziz Yıldırım, kongreyi terk etti.

Fenerbahçe Başkan Adaylarından Aziz

Fenerbahçe Başkan Adaylarından Aziz Yıldırım, kongreyi terk etti.

Fenerbahçe’de kongrede konuşan Aziz Yıldırım, ‘‘1 dakika beni dinleyin Fenerbahçeliler. Fenerbahçe’ye yakışır bir kongre olsun. Yapılan seçim gayrı demokratik bir seçim oldu. Ben buradan ayeılıyorum. Yarın oy atmaya geleceğim. İsteyen kalabilir, isteyen ayrılabilir.’‘ dedi.

AZİZ YILDIRIM KONGREYİ NEDEN TER ETTİ?

Kongrenin ilk gününde seçimi yönetecek kurul belirlendi. El kaldırma usulü ile yapılan seçimde Ali Koç’un önerdiği Vefa Küçük’ün seçimi yönetmesi kararlaştırıldı. Aziz Yıldırım cephesi ise asıl kazananın kendi önerdiği Şekip Mosturoğlu olduğunu öne sürdü.

Aziz Yıldırım, Erol Bilecik’in mali torbalarını sunması sırasında kürsüye gelerek konuşmaya çalıştı. Vefa Küçük, bu esnada,” Benden izin almadınız” dedi. Aziz Yıldırım ise buna karşılık, ”Sen seçilmeden o kultukta oturuyorsun.” dedi. Ali Koç ise bu enada Aziz Yıldırım’ın yanına gelerek konuştu.

Vefa Küçük, ”Kürsü işgal edilmiştir. Kürsüyü boşaltacağız.” dedi. Bu sözlerinden 1 dakika sonra Aziz Yıldırım’a 30 saniye söz hakkı tanıyacağını açıkladı. Ardından Aziz Yıldırım, kongreyi terk etti.