Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe ve Galatasaray Transferde Karşı Karşı Geldi !

Süper Lig devleri Fenerbahçe ve Galatasaray, İtalya Serie A ekiplerinden Juventus’ta forma giyen Filip Kostic ile ilgileniyor.

Süper Lig devleri Fenerbahçe

Fenerbahçe ve Galatasaray, İtalya Serie A ekiplerinden Juventus’ta forma giye Filip Kostic transferinde karşı karşıya geldi.

La Gazzetta dello Sport’a çıkan habere göre, Süper Lig devleri Fenerbahçe ve Galatasaray, Juventus’ta forma giyen Sırp futbolcu Filip Kostic ile ilgileniyor.

GELECEK SEZON FORMA BULAMAYABİLİR

Suudi Arabistan ekiplerinin geçtiğimiz sezon Kostice ilgisi olduğu vurgulandı ancak Juvetus teknik direktörü Massimilliano Alledri’nin takımda bir yeri olduğu için kulüpte kaldığı kaydedildi. Kostic için bu seneryonun takımın yeni teknik direktörü olması beklenen Thiago Motta ile değişebileceği ve takımda bir yer bulmasının zor olduğu belirtildi.

FENERBAHÇE VE GALATASARAY

Bu nedenden dolayı 31 yaşındaki deneyimli futbolcunun temsilcilerinin bir çözüm yolu aradığı ve Fenerbahçe ile Galatasaray’ın Sırp futbolcuya ilgisi olduğu aktarıldı.

JUVENTUS PERFORMANSI

Şuanki güncel piyasa değeri 6.5 milyon euro olarak belirtilen Sırp futbolcu Kostic’in takımı Juventus ile 2026 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor.

2022 senesinden bu yana Juventus formasını terleten Filip Kostic, Juventus’ta 87 maçta forma giydi ve 3 gol, 15 asistlik performans ortaya koydu.