Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dursun Özbek’ten Erden Timur’un Açıklamalarına Cevap!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör Okan Buruk için düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör Okan Buruk için düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulundu. Dursun Özbek, görevinden istifa eden Erden Timur’un sözlerine cevap verdi.

“ERDEN KARDEŞİM HASSAS BİRİ”

Erden Timur’un açıklamalarına cevap veren Dursun Özbek, ”Erden kardeşimi 2016 yılında ben getirdim. Galatasaray ile ilk tanışması oldu. Benden sonra da ilişkisi hiç kesilmedi. Her zaman Galatasaray’a bağlı, hizmet etti. Erden kardeşimiz, yeni dönemde çalışmaycağını ifade etti. Ben kendisine devam etmesinin Galatasaray için iyi olacağını söyledim ve teklifte bulundum. Galatasaray, diğer kulüplere benzemiyor. Eleştirilere çok açık. Bunları dinlemek ve faydalanmak zorundasınız. Şeffaf olmalısınız. Saydığım değerler 1905 yılından gelmiyor, 1481’lerden geliyor. Erden kardeşim, genç ve hassas biri. Dolayısıyla bunlardan etkilendiğini düşünüyorum ama Galatasaray’a vereceği katkılar bitmemiştir, devam edecektir.” dedi.

”TUTUNACAK DAL ARARSAN MUTLAKA VARDIR”

Erden Timur’un kullandığı, ”Tutunacak dalım yok.’‘ ifadelerinin sorulması üzerine Dursun Özbek, ”Erden Timur’a kapımız açık. Tutunacak dalık yok dediniz ya, Galatasaray 500 yıllık bir çınar. Böyle bir çınarın ne kadar çok dalı vardır, tutunacak dal ararsan mutlaka vardır. Tartışılır, eleştirilir ve ortak akıl aranır! Onun için değilmidir Türkiye’nin en büyük kulübü, Avrupa’nın önemli bir markası… Bunları dikkate almak lazım. Genç olmasının etkisiyle belki böyle bir karar aldı.” açıklamasında bulundu.

”KİMSE GALATASARAY KÜSEMEZ”

Dursun Özbek, “Bana kırgın olduğunu düşünmüyorum. Ben, onun babası yaşındayım. Başkanıyım. Ben de ona kırgın değilim. ‘Başkan olacaktım, olmadım.’ Galatasaray’da böyle düşünülmez. Biz borcumuzu hizmet ederek ödüyoruz. Başkanlık sözü, küstüm… Kimse Galatasaray’a küsemez. Yapılanların Galatasaray’ın faydası için olduğunu unutmayın.”

”TRANSFERLERİN BAŞINDA BEN VARDIM”

Erden Timur’un yerine transferin başında kim olacak?” sorusuna Dursun Özbek, ”Galatasaray Sportif A.Ş.’deki kadro transferi yürütüyor. Buranın da başkanın dün de bendim. Yapılan bütün transferlerin başında ben vardım, bugün de ben varım.” dedi.