Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aziz Yıldırım’dan Ali Koç’a Sert Tepki: ”Özürdilemesi Lazım”

Fenerbahçe başkanlık seçimine sayılı günler kala, mevcut başkan Ali Koç ile başkan adayı Aziz Yıldırım arasında ki gerginlik seviyesi giderek yükseliyor. İşte detaylar…

Fenerbahçe başkanlık seçimine sayılı

Fenerbahçe’de Ali Koç ve Aziz Yıldırım arasındaki gerginlik kaldığı yerden devam ediyor. Son olarak Sports Digitale açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım, Ali Koç’a tepki gösterdi ve çağrıda bulundu.

Aziz Yıldırım’ın açıklamalrı şu şekilde:

”ŞAMPİYONLUK SÖZÜ VEREMEYEN BAŞKAN OLMAZ”

”Hafta sonu birbirimizi kırmadan, incitmeden bir kongre olmasını diliyorum. Ben 4 sene başarızız oldum diye gönderildiysem 6 senelik başarısızlık karşısında da kongre üyelerimizin doğru kararı alacağına inanıyorum.

Ben Şampiyon yapacağım diyorum. Onlar diyemiyor bunu. Şampiyonluk sözü veremeyen bir insan, başkan olamaz. ‘Ben varken Fenerbahçe’yi şampiyon yapamazlar’ diyorsan bunun bahanesi olmaz.”

”MONTELLA İLE GÖRÜŞTÜLER”

”Ben geldim Mourinho ile görüştüler. Mersin’de Bursa’da söyledikleri İsmail Kartal’ın ekibini Volkan gibi bizi çocuklarla güçlendirmek istedikleriydi. A Milli Takım antrenörü ile de görüştüler. ‘Maçlar bitsin sonra görüşelim’ cevabını aldılar.”

”ALİ KOÇ GELSİN, AÇIKLASIN”

”Bankalar Birliği ile 330 milyon dolarlık anlaşma yaptılar. Hani benim borcum 600’dü? Geri kalan 300 milyon dolar nerede? Niye yalan söylüyorsunuz?

Fenerbahçe, şu an benim bıraktığım borç durumundan daha kötü durumda. Ali Koç, ”Fenerbahçe’den alacağım yok” diyor. Bu kitapta var 1.5 milyar TL alacağı gözüküyor. Gelsin, açıklasın her şeyi.”

”BRANCO İLE ÇALIŞABİLİRİZ”

”Mourinho’ya teşekkür ederim ‘Ben Fenerbahçe’nin hocasıyım’ dediği için. Ali Bey devamlı tercüme ettiği için yanlış yönlendirme yapabiliyor Branco ile birlikte. Branco ile eğer Mourinho isterse çalışırız.”

”ÖZÜRDİLEMESİ LAZIM”

”Geçen gün Ali Bey bir söz söoyledi: ”At yalanı .. ‘ diye. Bütün kongre üyelerine hakaret ediyor. Böyle şey olur mu? Bütün camiadan özür dielemesi lazım”