Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe Lewandowski İçin Temasa Geçti

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluğu

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluğu Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe, gelecek sezonun transferleri için kolları sıvadı. Seçimli genel kurul olmasına rağmen ilk hamle teknik direktör konusunda yaşandı. Fenerbahçe’nin mevcut yönetimi İsmail Kartal ile yollarını ayırdı ve dünyaca ünlü Jose Mourinho’yu getirdi.

SIRADAKİ İSİM LEWANDOWSKİ

Sarı-lacivertli kulüp transfer piyasasında da ses getirecek hamleler yapacağının sinyalini verdi. Fenerbahçe’nin gündeminde yer alan yıldızlardan biri, tüm taraftarların hayallerini süsleyecek bir oyuncu oldu.: Robert Lewandowski…

FENERBAHÇE HIZLI HAREKET EDECEK

Robert Lewandowski bu sezon Barcelona’dan ayrılmayı planlıyor. Ama ancak anlaşamadığı teknik direktör Xavi’nin ayrılması ve onun yerine, Bayern Münih’ten eski hocası Hansi Flick’in gelmesi sonrası bu kararını değiştirdiği kaydedilmişti. Sarı-lacivertli kulübün her şeye rağmen Lewandowski’nin durumunu öğrenmek ve rüya transferi mümkün kılmak için tüm imkanları seferber ettiği öne sürüldü.

TEMAS KURULDU

Lewandowski transferinde ilk adım atılarak Barcelona ile temasın kurulduğu iddia edildi. Fenerbahçe bu transfer4de hızlı hareket edip, olumsuz bir yanıt gelmesi halinde hemen farklı bir adaya yönelmek istediği bildirildi

LEWANDOWSKİ YALANLAMADI

Dünya yıldızı Lewandowski’ye geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe iddialarının sorulması üzerine, ”Benimle iletişime geçilmedi. Bu konuda hiçbir şey bilmiyorum.” açıklamasında bulundu. Yıldız oyuncun un Barcelona’da kalacağına yönelik bir cümle kurmaması dikkat çekti. Ayrıca Fenerbahçe, gündeme gelen yüksek kalibreli isimleri: Benzema, Lukaku ve Dybala’yı hemen yalanlamasına rağmen Polonya’lı yıldız oyuncu ile ilgili haberler sonrası sessiz kaldı.