Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Acun Ilıcalı’dan Benzema Transferi Açıklaması !

Fenerbahçe’de Ali Koç yönetiminde bulunan Acun Ilıcalı, TV 100’de yayınlanan Az Önce Konuştum programında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de Ali Koç yönetiminde

Fenerbahçe’de Ali Koç yönetiminde bulunan Acun Ilıcalı, TV 100’de yayınlanan Az Önce Konuştum programında açıklamalarda bulundu.

”TEKLİFİ KABUL ETTİM”

”Yönetime girmemdeki en büyük sebep şartların değişmesi. Fenerbahçe sevgim 7-8 yaşından beri sürüyor. Taraftar olarak sürekli maçlara gidiyorum zaten. Ali Koç kgelip benim yanıma gel dedi. İşlerim de iyi gitmişken ve sayın başkanımız bu teklifi yapmışken kabul ettim.”

”BEN BÖYLE BİR EKİP GÖRMEDİM”

”Ben, Jose Mourinho, Mario Branco, Ahmet Ketenci ve Ali Koç beraber futbol bölümünü sırtlayacağız gibi görünüyoruz eğer ki seçimi kazanırsak. 15 gündür Mario Branco ile sürekli çalışıyoruz. Jose Mourinho’nun gelmesiyle birlikte futbol da bu kadar anlayan bir ekip ben görmedim.”

”MOURİNHO FİKRİ BRANCO’DAN ÇIKTI”

”Mourinho fikri Branco’dan çıktı. Ali Koç ile bu fikri yaklaşık iki ay önce paylaşmış. İlk temas Ali Koç’un bilgisiyle Mario Branco oldu. Ben futbolda şunu anladım, herkes konuşur birisi gider alır. Biz de tam anlamıyla bunu yaptık.”

”AZİZ YILDIRIM’DAN YÜKSEK TEKLİF ALMIŞ”

”Ben Mourinho ile görüşmeye gittiğimde Fenerbahçe’nin rakiplerinden Partizan’ı araştırmaya analiz etmeye başladım demişti. Görüşmeye gittiğimizde Aziz Yıldırım’dan yüksek bir teklif aldığını ancak bunu pazarlık olarak kullanmayacağını söyledi.”

ACUN ILICALI’DAN BENZEMA AÇIKLAMASI

”Ali Koç oyuncular ile imza atılmadan konuşmuyor. Biz şu anda ciddi dünya yıldızları ile görüşüyoruz. Hocamız onay verdiği takdirde bu transferleri bitirmek için harekete geceçeğiz. Transfer listemizde Karim Benzema yok. Sosyal medyada dolaşan isimlerle ilgilenmiyoruz ama taraftarımızın gönlü rahat olsun. Büyük isimlerle buluşacağımızı düşünüyorum. Başkanımızın kafasında çok başka bir şey var. Yani bir Fenerbahçe diyelim.”